Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Zohra

13-09-2022
OVERLIJDEN HARLEKIJNPOEDEL ZOHRA.

Als je enkele diertjes hebt van ongeveer dezelfde leeftijd, gebeurt het dat je met enkele overlijdens te maken krijgt op korte tijd.
Zo ook met onze harlekijnpoedel Zohra die net geen 15 jaar werd.
Zohra kwam bij ons als tweede harlekijnpoedel, na haar vriendje Briek. Ze was toen bijna 5 maand oud en had niet veel “puppy-gehalte” meer waardoor zij bijna als onverkoopbaar beschouwd werd en daardoor haar toekomst erg onzeker was.
Zoals de meeste puppies zat ze vol trucjes en spelletjes. Soms veroorzaakte dit een ongelukje, maar door haar beteuterde en schuldige blik, was dit al snel vergeten.
Haar lievelingsbezigheden waren wandelen en eten, met ook heel veel knuffeltjes.
Ten opzichte van de nieuwe hondjes in de roedel, gedroeg ze zich als een moedertje, heel lief en soms berispend.
Gezondheidsproblemen had ze niet, tot ze enkele jaren geleden Cushing kreeg en daarvoor medicatie en aangepaste voeding moest nemen. Toch hield ze het nog bijna vijf jaar uit met die beperkingen en bleef ze een actieve rol spelen in de roedel. We zagen dat het overlijden van Chiram, de nog niet zo lang geleden overleden stokoude Siamese kater, haar hard trof en tot haar overlijden bleef ze hem nog zoeken.
Ze werd steeds zwakker en toen ze enkele dagen geleden naar buiten ging om te plassen, besloot haar hart dat het genoeg geweest was. Ze viel gewoon in het gras en ging naar haar wolkenbedje bij de andere overleden huisdiertjes.
Haar as blijft voor altijd bij ons en haar foto krijgt, samen met het asjuweeltje, een vaste plaats naast moeke haar bed.
Luc en Ginette Trauwaen-Adam

Uw medeleven