Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.
“Afscheid nemen op een manier die bij jou én je huisdier past”
Bekijk onze diensten
“Steeds telefonisch bereikbaar en flexibel in de organisatie van jouw afscheidsmoment”
“Kiezen voor een liefdevol afscheid van je huisdier”
Meer weten?
“Laat ons uw hulp zijn”
“Omgaan met het verlies van je huisdier in alle rust en sereniteit”
Meer info
“Paardenuitvaartdienst”
Crematiedienst voor paarden
Meer informatie

Wie zijn wij?

Dierencrematorium Somnia beschikt over een klein en gemotiveerd team, voor wie dieren méér betekenen. Alle aspecten van onze dienstverlening worden steeds met de grootste zorg en ervaring uitgevoerd.

Een huisdier verliezen is een emotionele gebeurtenis en een liefdevol afscheid helpt je ongetwijfeld bij de verwerking van dit verlies. We streven dan ook elke dag naar de best mogelijke opvang, begeleiding en troostende omgeving die we kunnen bieden.

Wat doen wij?

Somnia zorgt voor een waardig en liefdevol afscheid van je overleden huisdier. Wij nemen graag de tijd om met jou te overleggen hoe je dit afscheid wilt organiseren en zoeken samen naar een manier die bij jou en je huisdier past.

Van begin tot einde gaan wij zorgvuldig en respectvol om met je geliefd huisdier, iets waar jullie allebei recht op hebben.

In de kijker

Speciaal om jouw geliefd huisdier te gedenken

“Het verlies van Jack viel ons erg zwaar. Somnia heeft ons geholpen om dit verlies te helpen verwerken door op een mooie manier afscheid te nemen. Bedankt Carla en Sebastiaan!”
Alexander Davids
“Jullie hebben onze jongen mooi en waardig opgebaard. Hij zag er even weer uit als de trotse hond die hij altijd geweest was. Dank u wel daarvoor.”
Els Maréchal
“Dankzij jullie hebben we een mooie herinnering aan Ollie. Jullie leveren prachtig werk voor iedereen die oprecht van hun huisdier houdt en waardig afscheid wil nemen!”
Sylvia Cammaerts

In gedachten

We nemen bedroefd afscheid van