Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.
Na de crematie
Na de crematie kan je de as meenemen naar huis, al dan niet in een urne. Sommige huisdiereigenaars verkiezen de as uit te strooien in hun eigen tuin of in de natuur waar hun huisdier graag vertoefde. Ons crematorium biedt ook de mogelijkheid om de as uit te strooien op onze strooiweide of aan onze urnenwand toe te voegen.

Ook de combinatie van uitstrooien en een kleine hoeveelheid bewaren in een asjuweel hoort tot de mogelijkheden. Met deze laatste bewaring behoud je een sterk gevoel van verbondenheid met je overleden huisdier. We beschikken over een uitgebreid assortiment urnen, asjuwelen en andere aandenkens die je ter plaatse en online kan aanschaffen.

Indien je dat wenst, kan je de naam van je huisdier aan ons herdenkingspaneel op de strooiweide laten plaatsen. Kies je liever voor een blijvend aandenken ter plaatse? Dan is dit mogelijk in de vorm van een grafsteen waaronder de as van je huisdier bewaard wordt. Op die manier heeft je huisdier een eigen plekje naast onze urnenwand.

Zowel de strooiweide als de begraafplaats en urnenwand zijn steeds toegankelijk voor een bezoekje of rustig bezinningsmoment en worden door ons met zorg onderhouden.