Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.
Wat als je huisdier overlijdt?
Is je huisdier thuis overleden? Of heb je afscheid genomen van je huisdier bij de dierenarts?

Dan kan je je huisdier binnenbrengen tot 16.30u (op afspraak) voor bewaring en crematie bij Somnia. Je kan er ook voor kiezen om je dier door ons te laten ophalen. We zijn voor ophaling telefonisch steeds bereikbaar en voeren na afspraak het ophalen met een aangepaste koelwagen indien mogelijk nog dezelfde dag uit.

Ook bij je dierenarts kunnen we je huisdier ophalen. Via de dierenarts kan je de crematie en ook het terugbrengen van de as, eventueel in een urne, regelen.

Vervolgens kies je welk type crematie je wilt en of je een opbaring en afscheidsmoment in één van onze ontvangstruimtes wenst. We bespreken de mogelijkheden van uitstrooiing, bewaring in urne en/of het bijhouden van een kleine hoeveelheid as in een persoonlijk juweel, bijzetting in onze urnenwand of op onze begraafplaats, of andere specifieke wensen.

Bij dierencrematorium Somnia kies je voor een waardig en liefdevol afscheid van je huisdier. Wij maken dan ook graag tijd vrij om samen met jou te overleggen hoe je dit afscheid wilt organiseren. Wij zoeken samen naar een manier die bij jou past en gaan van begin tot einde zorgvuldig en respectvol om met je overleden huisdier.