Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Zara

23-08-2023
Dag lieve Zara
Zes jaar geleden kwam je plots in ons leven en al heel vlug werd je een onmisbaar lid van ons gezin. Je was nooit van ons weg te slaan. Overal waar ik was, zag je jou. Je wist ook de hele familie om je pootje te winden zodat je toch maar je schelletje kippenfilet, worstje of koekje kreeg. Alles kon je bekoren. Zelfs de ijskar wist voor wie het potje met 1 bolletje vanille was. De laatste 3 jaar ging je gezondheid achteruit, maar je bleef vechten. Alleen ging het vechten de laatste tijd moeilijker en uiteindelijk heb je ons toch nog heel plots verlaten. We waren nog niet klaar om afscheid van jou te nemen, maar ik denk dat we dat nooit zouden geweest zijn.
Een groot verdriet, een groot gemis en een verschrikkelijke leegte laat je achter, maar we zijn dankbaar voor de vele jaren samen en de liefde die je ons gegeven hebt.
Je blijft voor altijd in ons hart. Rust zacht lieve meid.
Dikke kus en knuffel
Je vrouwtje

Lieve Zara
Het waren mooie momenten samen. Je was altijd heel blij om ons te zien of als we samen waren. Je was leuk en grappig en je vond het leuk om dingen samen te doen. Ik vind het spijtig dat je er niet meer bent en ik mis je.
Liefs
Thibeau

Berichten

Anja De Cock
28-08-2023
Heel veel sterkte gewenst, ik weet hoeveel pijn dit doet. Dikke knuffel ♥️🐾
Isabelle Bauwens
27-08-2023
Veel sterkte Nathalie en Thibeau . ❤️
Jorg Vervaet
27-08-2023
Veel sterkte Nathalie!
Ria De Groote
27-08-2023
Veel sterkte, Nathalie en Thibeau.

Uw medeleven