Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Tita

30-01-2018

Beste Carla,

Een welgemeende bedankt voor je meevoelendheid bij het verlies van onze grote meid. Dit is een tekstje dat we hebben geschreven voor haar. We wilden je dit eens tonen.

Fre & Wesley

Je werd moe…

Ik leerde je kennen met dat boze ding in je hoofdje, epilepsie.
We beslisten er alles aan te doen om je ervan te vrijwaren. Je medicatie sloeg aan, hielp dat boze ding kalm houden.
We waren opgelucht al wisten we dat het maar tijdelijk ging zijn!
We genoten volop van onze tijd samen met jou!

Je was overal bij ons. We bouwden ons leven rond dat van jou. We reisden naar Frankrijk met je, liepen kilometers in bos van Brugge, langs de zee, …. . Jou zien spelen met je broer was alles!
Toen kwam je kleine zus en was het alle dagen feest en spel! We genoten ervan jullie alle drie zo bezig te zien. Echt Tita, we zijn je zo dankbaar dat we je mochten verzorgen.
Donder en vuurwerk camoufleerden we voor je met muziek en nog iets meer aandacht! Want het boze ding hield daar niet van…. .

We hadden zelfs plezier om je vuile modderbuik en pootjes proper te maken na een wandeling.

Voor ons was die tijd met jou goud waard!

Maar je werd moe….
Het boze ding in je hoofd kwam terug, de medicatie hielp nie meer.
Het werd een opgave voor je om dagelijks je zes wandelingen te doen, je korreltjes met verse tomatensoep te eten, om mee te gaan naar je bedje, gewoonweg om onze Tita tovenaar te zijn. Jij die ons elke dag gelukkig toverde…. .

Je was moe…


Lieve Tita,
Je gaf ons een super tijd, mooie momenten. Het was fantastisch om te mogen zorgen voor je. Het is met veel pijn en verdriet dat we nu zeggen…

Rust maar grote meid,

Slaap zacht prachtige Tita
Ziggy, Tizi, Madonna, Mati en je papa’s
Xxx

Uw medeleven