Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Pollux

24-05-2017

Beste,

Met diepe droefheid melden wij u het overlijden van onze beste, liefste, trouwste vriend Pollux.
Pollux leverde sinds april 2016 een verbeten strijd tegen kanker. Na meer dan een jaar van dapper vechten tegen deze vreselijke ziekte hebben we uiteindelijk op 22/5/2017 de moeilijke en pijnlijke beslissing moeten nemen om hem te laten gaan. Hij was moegestreden en plots fel aan het verzwakken.
Onze lieve vriend werd op 23/5 gecremeerd op bijna 12 jarige leeftijd.

Bij deze wensen wij iedereen die hem en ons hebben bijgestaan en geholpen oprecht te bedanken, aan het personeel van DAC Malpertuus en aan dierenarts Rousseau welgemeende dank voor de geleverde zorgen. In het bijzonder richten wij een woord van dank aan het personeel van dierenziekenhuis Zeeuws Vlaanderen en dierenarts Erica Baert die hem in zijn laatste dagen nog hebben bijgestaan om deze dagen zo comfortabel en pijnloos mogelijk te laten verlopen.
Een apart dankwoord ook aan de betreurde Dr. Johan De Vos, die vlak voor zijn dood nog de basis heeft kunnen leggen voor een mooi aantal van relatief “gezonde” weken.

Ook een mooie bedanking aan het personeel van crematorium Somnia Oudenburg voor het geven van een mooi en sereen afscheid aan onze trouwste vriend.

Het is met heel veel pijn dat wij afscheid moeten nemen van onze lieve vriend maar we kunnen enkel troost vinden in het feit dat hij nu verlost is van alle pijn en dat we hem een mooi leven hebben kunnen schenken.

Bedankt aan allen voor jullie steun, hulp en medeleven.

In herinnering nog een mooie foto van Pollux in 2010 en 2015 toen er nog geen sprake was van kanker en in 2016 toen hij volop aan het genieten was van zijn laatste reis samen met ons.
Tenslotte de allerlaatste foto genomen van onze vriend op 22/5/2017 enkele uren voor hij ons heeft verlaten. Genomen op een plaats waar hij altijd heel graag was, het strand.

Pollux, mijn lieve vriend…we gaan je missen en kunnen de immense leegte in ons huis, hart en leven enkel opvullen met de vele mooie herinneringen die je ons nalaat!
Rust in vrede, kleine vriend…ooit zien we elkander terug.

Rust zacht,

je baasjes…

Uw medeleven