Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Lilli

19-04-2024
Liefste Lilli,

Je kwam bij ons toen onze eerste cavia Milli was gestorven. Niet als vervanging, maar als opvulling voor de leegte die zo'n gebeurtenis met zich meebrengt. Helaas op jouw vierde verjaardag moest je ons noodgedwongen verlaten. Je was ziek en het was moeilijk te traceren net zoals bij je zusjes die voor je moesten vertrekken. Het was te laat om nog het tij te keren . Wat is het toch weer moeilijk om afscheid te nemen. Je was een zeer lief en warm dier. Altijd zat je graag op schoot, je werd graag geknuffeld en nooit stribbelde je tegen. Wat missen we je mooie zwarte neusje, je gladde haartjes, grote pootjes en lieve, blauwe oogjes.
Het was een eer en plezier om te kunnen zorgen voor zo'n prachtig dier.

We vergeten je nooit.

X

Berichten

Mama Eliza
13-06-2024
Mijn liefste Lillitje,

Wat was je een bijzonder diertje...je genoot ervan om geknuffeld te worden en voelde je direct thuis in je warm en liefdevol omgeving met je zusjes. Je hebt veel gezien en meegemaakt met je zusjes, goede en slechte tijden. We missen je enorm... We houden van je meisje! We dragen je voor altijd in ons hart ❤️

Uw medeleven