Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Lelia

09-08-2023
Lieve Lelia,

Jouw naampje was niet moeilijk om te kiezen, mooi, fris, fleurig en vrij als je was. Samen met zusje Orsa en mama Leentje hebben we je met veel liefde geadopteerd en hebben we altijd met veel plezier en aandacht voor jullie gezorgd. Je bleef altijd een klein diertje, wat een verschil met grote zusje Orsa. Maar wat had je een uniek, intelligent en speels karakter. Je bracht ons plezier en rust en deed ons lachen wanneer je terug op de huisjes klom, wanneer je op avontuur ging in ons huis samen met vriendje Mina. Altijd nieuwsgierig met je grote dosis energie en ongeremdheid. We zullen je altijd onthouden voor je opvallende unieke aanwezigheid. Je zusjes en wij missen je ongelooflijk maar je blijft voor ons altijd leven. Je bent meer dan ''zomaar'' een cavia, je bent deel van ons gezin, onze ervaringen en geluk.

We houden van je.

Berichten

Mama Eliza
11-08-2023
Liefste Leliatje,

Ik kan het nog altijd niet geloven dat je er niet meer bent...je was nog zo actief een paar dagen geleden en dan opeens is het rap gegaan en werd je ernstig ziek.
Wat was je een prachtig meisje, net zoals je mama en je zusjes. Je leven was veel te kort...we moesten nog zoveel herinneringen samen maken. Mijn hart is gebroken om je te moeten loslaten...Ik zal de herinneringen dat we samen hebben altijd koesteren. Ik hou van jou en ik mis je meisje ❤️🌹

Uw medeleven