Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Kweetnie

21-11-2019

Lieve Kweetnie, lieve schattige zwarte labrador,

toen wij vrijdag 8/11/2019 heel toevallig ontdekten dat je een lelijke tumor had onder jouw tong, waren wij erg geschrokken en heel droevig, dit zag er niet goed uit…we waren er het hart van in.

Eenmaal bekomen van deze gruwelijke ontdekking, namen wij contact op met jouw dierenarts en hoopten wij toch stilletjes nog op enkele maanden “samen” met de hulp van goede pijnmedicatie.

Helaas werd minder dan 48u later onze hoop al omgezet in de harde realiteit. Wij gingen toen beseffen dat jij vermoedelijk al even in stilte bezig was met deze oneerlijke strijd. Wij waren zo blind gestaard op jouw dalende mobiliteit, dat wij niet zagen dat je daarnaast ook heel wat van pijn, angst en onrust had van deze “ buiten het zicht” groeiende tumor.

Behandeling of operatie was geen optie meer voor ons, aangezien jij al hele zware medicatie innam voor jouw artrose die al sporen naliet op jouw andere organen.

Met een onbeschrijfelijk hartverscheurend gevoel, hebben wij toen moeten beslissen dat we jouw strijd niet eindeloos mochten rekken, daarom zagen we jou veel te graag…zo een pijnlijke doodsstrijd verdiende jij echt niet!

Met pijn in het hart hebben wij jou dinsdag 12/11/2019 om 14u30, thuis in jouw warme liefdevolle nest, omringt door onze oneindige liefde en jouw vele knuffels, op jouw eigen vertrouwde kussen waar je elke dag uren door het raam naar buiten lag te staren, moeten laten inslapen…💔 dit is nog steeds niet te vatten 😢woorden kunnen niet beschrijven wat wij nu voelen.

25/11/19 zou je 13 jaar geworden zijn, dat heb je helaas net niet gehaald. 12 maal hebben wij “samen” onze verjaardag gevierd omdat jij net als ik geboren was op 25 november, mijn verjaardag zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou 💔.

Het is altijd te vroeg als je afscheid moet nemen van iemand die je graag ziet, maar we troosten ons met de gedachte dat je echt een mooi leven hebt gehad. Je hebt ons overal vergezeld, waar we ook heen moesten, als jij niet welkom was, dan gingen wij zelf ook niet! Altijd kwam jij op de eerste plaats voor ons, tot grote ergernis van sommige mensen rondom. Maar daar trokken wij ons niets van aan, jouw geluk primeerde steeds op alles!

Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar dat jij ons leven zoveel jaren extra kleur en liefde hebt gegeven. 💕we dragen jou voor eeuwig in ons hart!

Rust zacht mijn lieve schat, wij zullen jou nooit vergeten en ook al zien we jou nu niet meer, jij blijft voor eeuwig deel uitmaken van ons gezinnetje.

Hopelijk ben je nu pijnvrij en zonder angst in de “honden hemel” aan het genieten met andere hondjes 💕daarom hebben wij ook gekozen om jou niet op te sluiten in een urne, maar uit te strooien op de strooiweide van het crematorium.

Jouw zieltje leeft verder in ons huis waar je mocht inslapen, dat nu kil en leeg aanvoelt.

Wij laten jou nu los lieve schat 💕maar wij blijven voor altijd jouw “mama en papa“ en jij blijft altijd onze lieve zwarte labrador!

Xxx mama en papa 💕

Uw medeleven