Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Kamiel

28-11-2023
Met diepe droefheid herinner ik Kamiel, onze geliefde kat, die ons verlaten heeft. Zijn verlies laat een leegte achter, maar zijn speelse geest en aanhankelijke aard zullen altijd in onze herinneringen voortleven. Kamiel, de jager met een trotse blik, sprong vol levensvreugde door de velden rondom ons huis. Zijn kracht en moed tijdens zijn lange strijd tegen kanker waren bewonderenswaardig. Kamiel, altijd een blije, lieve kater en allemans vriend, laat een blijvende indruk achter.

Niet te vergeten is de bijzondere vriendschap tussen Kamiel en Diesel, mijn hondje. Samen vormden ze een onafscheidelijk duo, de allerbeste vrienden die elkaars gezelschap en genegenheid koesterden. In onze harten blijven de dikke knuffels en vrolijke sprongen van Kamiel voor altijd gekoesterd. "The littlest feet make the biggest footprints in our hearts." Dag lieve Kamiel, je wordt gemist maar nooit vergeten.

Berichten

Oma Janine
20-12-2023
Dag lieve Kamiel, nu wordt jij gekoesterd door degenen die van ons hier afscheid genomen hebben en laat je maar goed verwennen en knuffelen, dikke knuffels oma

Uw medeleven