Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Gizzmo

05-09-2023
Gizzmo,

Je mama Dea bracht je op de wereld in 2017, we hebben lang van jou kunnen genieten, maar wat vliegt de tijd.
Een speelse en mooie cavia was je, maar je werd plots heel ziek. Net zoals je mama eerder dit jaar ging het vlug.
We herinneren je natuurlijk niet in je moeilijke laatste momenten, maar vooral als het kleine maar leuke en karaktervolle diertje die zich nooit liet doen en altijd haar plaatsje wist te verdedigen in de rangorde. Met je prachtige lange lokken was je het modelletje van de groep. Je liet je meestal niet graag strelen maar soms kon je er toch erg van genieten.
Je hield van eten, slapen, spelen en van het goede leven die we je konden bieden ..

We missen je enorm maar vergeten je nooit.

x

Berichten

Mama Eliza
18-09-2023
Liefste Gizzmotje,

Wat doet het pijn om je niet meer dicht bij ons te hebben 💔... Ik herinner me nog heel goed toen je mama Dea bevallen was van jou. Dat was een mooie verassing want we wisten niet dat ze zwanger was. Je zette je eerste stapjes vooruit en ik zag je eerste blik toen je op de wereld kwam. Wat was het prachtig om te zien hoe je mama vol trots zo zorgzaam en liefdevol je heeft opgevoed. En zo ben je gegroeid tot een meisje met een uniek karakter. Je kon helaas niet fluiten maar wist wel duidelijk aan te tonen wanneer je iets wou of honger had. Je bent de beste moonwalker dat we kennen 🙂 achteruit wandelen ging even soepel als MJ.
We hebben prachtige jaren en herinneringen samen en dit zullen we voor eeuwig dragen in ons hart .
We houden voor altijd van je onze lieve Gizzmo ❤️.

Uw medeleven