Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Flora

22-11-2021
Liefste Flora,

Vanaf het eerste moment dat we je aanschouwden moesten we je toevoegen aan onze cavia-familie. Je was zo'n speciaal en mooi babydiertje, energiek en levendig maar ook was je ziek, en dat wisten we niet. Je kwam niet bij en op gegeven dag vermagerde je, en bleef je afvallen..
Voor we het wisten kwam de diagnose en was het te laat. Nooit hebben we je zien groeien, te weinig knuffeltijd in de zetel en ronddartelen in de tuin. Het breekt ons hart dat wat kon zijn, er nooit is gekomen.. Wat zijn we echter dankbaar voor jouw korte tijd bij ons. We zullen altijd van je houden.

Berichten

Mama Eliza
25-11-2021
Mijn liefste meisje, in de korte tijd dat we samen hadden heb ik ten volste van je aanwezigheid genoten...het doet bijzonder veel pijn dat er niet meer tijd was samen. Omdat jij niet meer hebt kunnen verder groeien gaan mama en papa voor jou een boompje planten in de tuin. Het boompje zal dan naar jou genoemd worden. We zullen altijd goed zorgen voor boompje en het zal altijd blijven groeien en bloeien voor jou ❤. Liefste Floratje, we gaan altijd aan je denken. Wij zullen voor altijd van je houden!
Simion Crisan
25-11-2021
Si petite, si mignonne, si jolie. T'as pas u encore assez de temps pour conetre cette monde. Même pas te sœurs adoré. C'est tellement triste. Repose toi en paix trésor. On t'oublierais jamais

Simi

Uw medeleven