Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Duffy

08-09-2023
Duffy
Februari 2008 – 8 September 2023
Mijn Duffy, Dufke, ’T Ventje, Schattie, Mijn beste vriend, liefje, Mijn Engelke,
Zoveel naampjes had ik voor jou doorheen de jaren. 15 jaar geleden, de dag toen je bij ons binnenstapte, zal ik nooit vergeten. Toen begon onze vriendschap, de beste vriendschap die ik ooit heb gekend. 15 jaar, voor veel mensen lijkt dit misschien lang, maar voor ons is het te kort, onze tijd samen is te kort geweest. Had liefde jou kunnen redden, had je voor eeuwig geleefd!
Ik wou altijd het beste voor jou en sorry mocht ik bepaalde keuzes hebben gemaakt die jij misschien niet wou, weet dat ik jou gewoon nog langer bij mij wou hebben. Sorry dat we het gevecht tegen de tijd en die vuile ziekte niet hebben kunnen winnen.
Hoeveel pijn het ook doet, ik zal over jou blijven praten. Er is zoveel verdriet, maar dat is omdat er zoveel liefde is. Ik zal er voor zorgen dat jouw herinnering, jouw momenten, jouw persoon zal blijven verder leven. Ik zal zorgen dat jouw zusje je zal leren kennen, jouw naam zal worden verder gezet en zo ook onze liefde en vriendschap.
Je bent de beste vriend geweest die iemand hem kan wensen, je was er altijd, je stond klaar wanneer ik thuis kwam, je kwam bij mij knuffelen zodra ik wakker was, je troostte mij wanneer ik verdrietig was, je gespin maakte me rustig, het was een massage voor mijn hart, je maakte mij gelukkig.
Je hebt zoveel gegeven, zoveel momenten, anekdotes. Ik weet niet hoe ik verder zal moeten zonder jou, het zal nooit meer hetzelfde zijn, ik zal nooit meer dezelfde zijn. Maar ik ben dankbaar voor de jaren die ik met jou heb mogen meemaken en ik weet zeker dat we elkaar ooit zullen terug vinden. Als iemand geluk heeft kent die één grote liefde in zijn leven, jij was die van mij! Mensen zouden denken dat ik jou gered heb van de straat, maar integendeel, jij hebt mij gered.
Daarom Dufke, wil ik jou bedanken. Bedankt voor alles, bedankt voor jouw liefde, bedankt voor jouw vriendschap, bedankt om er steeds voor mij te zijn, bedankt dat je mij hebt gekozen om jouw leven te delen.
Je bent nu terug thuis waar je hoort en ik zal jou voortaan dragen, net zoals jij mij de voorbije jaren hebt geholpen.
Ik hou van jou! Voor altijd, mijn geschenk recht uit de hemel, mijn Engelke, mijn alles!
Ik zal je nooit vergeten!
Liefs Steffy

Berichten

Aline
15-09-2023
Ongelooflijk veel sterkte met het verlies van dit prachtexemplaar! Een wondermooie kat, deel van jullie mooi gezinnetje!
De leegte die dit verlies zal veroorzaken, zal groot zijn! Ik wens jullie sterkte om de leegte te vullen met mooie herinneringen... herinneringen van het mooie liefdevolle leven dat deze knapperd bij jullie gehad heeft!

Sterkte!
Arno
23-09-2023
Lieve Duffy, je hebt zo’n groot deel van Steffy en Yannic hun leven uitgemaakt, je was een steun en toeverlaat. Ik weet zeker dat je van ergens zit te kijken naar hier, genietend van het mooie leven dat je hebt gehad bij de allerliefste baasjes. Rust zacht!

----------------------------------------------------------------------

Het was jullie ventje, jullie beste vriend, jullie maatje.
Eentje die er altijd voor jullie was.
Knabbelend op iets lekkers,
bij jullie was hij in z’n sas.
Jullie zullen hem missen,
iedere maand en elke dag.
Maar denk dan in alle liefde
aan hem terug met een glimlach.
Céline De Muynck
14-09-2023
Dikke knuffel!
Veel sterkte! ❤️
Kelly Van bastelaere
15-09-2023
Ik blijf maar zoeken naar woorden want ik weet niet helemaal hoe het voor jou is.

Maar ik wil je laten weten dat ik aan je denk. Ik wens je veel kracht toe bij de verwerking en het vreselijk grote gemis.

En besef heel goed dat je alles gegeven hebt aan dufke, hij heeft een prachtig leven gekend dankzij jou keutel 💕 . Hij zal nooit vergeten worden, alleen al zijn eigenzinnig karakter blijft me bij! Ik zal nooit vergeten dat hij me eens een pak slaag verkocht, maar snel was ik dat ook terug vergeten. Want dat kon hij wel, iemand inpakken met zijn lieve snoet. Voor je het goed en wel besefte probeerde je een tweede ronde om hem even te aaien. Het maakte hem ook tot wie hij was, lieve stoere eigenzinnige en prachtige duf!

Een match made in heaven met zijn bazinnetje. Toen hij je huisje destijds inliep wist hij klaarblijkelijk al langer dat jullie een top team zouden vormen! En gelijk heeft hij gekregen. Want wat een duo 💕

Lieve Duf,
Voor altijd in onze herinneringen en in ons hart.
moeke
17-09-2023
dufke,er is niets dat voorgoed verdwijnt,ik bewaar elke herinnering aan jou voor altijd in mijn hart xxx
Penny Vicky
14-09-2023
Als twee lieve ogen je vragen.
Help me, want ik heb zo’n pijn.
Mag je dan, omdat je hem niet wilt missen, egoïstisch zijn?

Als twee lieve ogen je vragen “baasje laat me toch gaan”.
Mag je dan, omdat je zelf niet zover bent, zeggen “ het is nog niet gedaan”.

Het is juist uit liefde voor jou dat we je hebben laten gaan.
We hebben je nog geaaid en een laatste kus gegeven.
Je bent nu niet meer hier, maar in ons hart blijf je altijd leven.Duffy, als kleine zwerfkat kan je zelf aangewandeld en koos je mijn zus als je baasje.
Met je knappe uiterlijk en eigenzinnige karakter, wond je haar onmiddellijk rond je harige poot.
15 jaar lang onafscheidelijk de beste vrienden.
Bedankt om haar eerste onvoorwaardelijke liefde te zijn.
De moeilijkste keuze, de moedige strijd, maar tot het laatste moment een mooi en trots ventje.
Je laat een grote leegte achter en zal nooit vergeten worden.
Tasha
25-09-2023
Een glimlach van liefde,
een traan van gemis.
Omdat het zonder jou nooit meer hetzelfde is.

Dufke, een katje met veel karakter en een prachtige snoet. Je wist wat je wou, was een echte fijnproever en de koning van het huis. Steffy haar koning! Zij gaf jou alles, niets kwam je te kort. En in ruil gaf jij haar veel liefde en een fantastische vriendschap terug. Bedankt Duffy voor de mooie herinneringen, we zullen je nooit vergeten x
Yannic De La Riviere
14-09-2023
Dag jongen,

Papa en mama missen je enorm! Er is een grote leegte in huis en dat komt doordat je er steeds voor ons was. In goede en slechte momenten konden we steeds op je rekenen en was jij er steeds om mama te steunen. Ik hoop dat je niet te veel pijn hebt geleden door die vreselijke ziekte. Waar je ook mag zijn, papa hoopt dat je voor eeuwig in je gouden mandje mag zijn, want dit verdien je dubbel en dik! Ik beloof je dat we alle mooie verhalen over je gaan vertellen aan je zusje en je voor eeuwig verder zal leven in ons hartje! Papa zal je ontzettend missen vriend!

Uw medeleven