Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Dipstick

09-08-2017

Liefste Dipstick.

Zo onverwachts je in ons leven bent gekomen, zo onverwachts ben je er ook uitgestapt. Ik zie je nog steeds staan bij “Manneke Paul”. Je had meteen onze harten veroverd. We hebben geprobeerd om je een koningsleven te geven en je steeds te voorzien van de beste zorgen en voeding. Helaas heeft je blaasaandoening beslist dat het tijd was om te gaan. Die zware operatie wilden we je niet meer aandoen.

Je was onze beste vriend en onze steun en toeverlaat. Het doet raar om nu thuis te komen en jouw vreugde niet meer te kunnen zien. Het is koud s’nachts in bed nu je niet meer bij ons ligt.
We hebben jouw een vast plekje gegeven in de living waar we even met jouw kunnen babbelen als we het moeilijk hebben. Je bent voor altijd bij ons. Want jij was die 1 uit die 101.

Onze hartendief. Onze Dipstick. Dikke vriend het gaat je goed hierboven. Je baasjes Dylan en Mario en je speelkameraad Sloeber.

Uw medeleven