Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Dea

17-06-2023
Waar moet ik beginnen... Het was liefde op het eerste gezicht toen je bij ons thuis kwam met je zusje Dava. We hebben zoveel herinneringen samen, oa. de geboorte van je dochtertje Gizzmo. Wat een leuke verrassing was dat, je had je op het bovenverdiep gezet in je zacht huisje en toen was je opeens bevallen...was prachtig om te zien hoe je dochtertje op de wereld kwam...haar eerste blik, haar eerste stapjes en het eerste oogcontact. Je moederinstinct kwam direct naar boven en je hebt al die tijd zo goed voor haar gezorgd. Niet alleen was je een mama voor Gizzmo, maar ook de andere caafjes keken naar je op en zagen je als een soort mama voor hun. Helaas heb je gisteren na een pijnlijke strijd het leven verlaten... We zullen je geduld, je liefdevol en zorgzaam karakter erg missen! We houden enorm veel van jou! Rust zacht lief meisje ❤️

Berichten

Kjell
07-07-2023
Liefste Dea,

Je was ons eerste diertje, samen met je zusje Dava. Dankzij jou zijn we onze hobby gestart en hebben we altijd passioneel voor jullie gezorgd. Je was een lief en moederlijk diertje die door iedere andere cavia werd geapprecieerd. We hielden enorm van je en zullen dit voor altijd blijven doen.


X

Uw medeleven