Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Charlotje

29-05-2017

Charlotje was een heel speciale poes, althans voor mij toch…. Altijd de wereld bekijken met een nieuwsgierige blik. Deugnieterij stond vaak op haar snoetje te lezen. Ze zat ongelofelijk graag in de auto, zelfs haar laatste rit naar de dierenarts, hoe ziek ze ook was, genoot ze zichtbaar van de autorit. Ging graag mee op reis en heeft vele ritten gemaakt naar de Ardennen, wandelingen aan de leiband, wandeltochten in de rugzak. Genoot van lekker eten en genoot tot grote hilariteit van medegasten in de B en B van gastronomische menu’s. Voor mij was ze altijd heel dichtbij, wilde liefst van al altijd bij mij zijn, in mijn nek zitten, knuffelen. Vele uurtjes hebben we samen aan de computer gezeten. Ze is ingeslapen op haar plekje in mijn hals.

Haar zusje Figaro en ik missen haar vreselijk. Ze laat een grote leegte achter. Dankbaar voor de poes die ze was en de fijne tijd met haar.

Ik dank jullie en de dierenarts voor het waardige afscheid van mijn bijzondere poes.

Nancy

Uw medeleven