Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Billy

12-01-2022
Hey Billyboy, mijne jongen,


Je kwam in mijn leven toen je drie was. Jouw baasje was overleden…mijne Pinkie was overleden….In het begin was het niet zo gemakkelijk. Ik zat met een schuldgevoel maar toen ik jou in de ogen keek was ik verloren. Liefde op het eerste gezicht. We waren onafscheidelijk. Jij was mijn vriend, toeverlaat, zielsverwant….gewoonweg mijn leven. Telkens ik het huis verliet deed het pijn jou achter te laten ook al was het soms maar voor een uur. Thuiskomen was altijd een plezier….jij stond me steeds op te wachten en was dolblij. ‘S avonds samen in de zetel…jij op mijn schoot met een fleeceken…samen aperitieven met wat chips. Kookte ik voor mij dan evengoed voor U, at ik een boterham dan deelde ik met U…de papa mocht het niet altijd weten….alle dagen ons wandelingske, wat zal ik U missen. Ik weet niet wat te doen zonder jou maar diep in mijn hart zit je ingebeiteld….voor altijd. Rust zacht lieve jongen….mijn hart is gebroken en het gemis draag ik mee tot het einde van mijn leven. Ooit zien we elkaar hopelijk terug en wacht jij mij al kwispelend op…zoals ik je ken. Bedankt voor de mooie jaren…FOREVER IN MY HEART ❤️ Love you….mama.

Berichten

De Paepe Hilde
13-01-2022
Hey billyboy,
Wat was me dit schrikken dat je ons verlaten had. Jij ...zalige lieve hond.
Toen je baasje naar Spanje was , ben je nog dikwijls bij ons thuis geweest. Je werd verzorgd en geliefd alsof je onze hond was. Mijn man lag te rollebollen met jou en jij had niets liever. De vele wandelingen met jou waren zalig. Toen je met je baasje mocht meekomen naar het werk , wist je direct wie ik was. Steeds kwam je al kwispelend af. Toen je wat ouder werd, werd het voor jou moeilijker om een ganse nacht met ons mee te lopen. Je bleef thuis maar je baasje vertelde steeds vol liefde over jou. We zullen je allemaal heel erg missen billyboy ! Voor altijd in ons hart ❤ dikke knuffel aan je baasje
Liefs
Hilde
Ellen
02-02-2022
Lieve Billy, Billyke, Billyboy,

De eerste keer toen ik je zag verdronk ik direct in jouw oogjes. Ik begreep waarom je mama Nancy jou gekozen had. Met veel plezier ben je een paar keer op logement geweest als je baasje op vakantie was. Samen gaan wandelen, je kammen, in de tuin ravotten, foto's naar het baasje sturen,.... en weet je nog toen het donderde. Ik wist van Nancy dat je net zoals ik schrik had van een onweer. Je bleef normaal in de living slapen, maar dan mocht je van mij naast ons bed slapen. Mijn hand uit het bed op jou en jij jouw poot op mijn arm. Maar ja, de nacht erna donderde het niet maar je keek zo diep in mijn ogen dat je sindsdien elke nacht naast mij op jouw mat sliep.
Billy, ravot daar nu maar samen met Pinkie maar weet dat je baasje en nog veel mensen je zullen missen!
Dikke knuffel Nancy.
Ingrid T’Sleutelgat
15-01-2022
Hey Nancy,
Laetitia liet mij juist weten dat je Billyboy de sterrenhemel heeft bereiken hoe erg is het niet…
Een dierbaar hondje “baby” is altijd zo moeilijk
Veel strekte in jullie verlies
Didier en Ingrid
Isabelle
13-01-2022
He billyboy,
Toen ik u voor de eerste keer zag deed jij me denken aan de hond van kamiel spiessens,u naam was hier bij ons geboren.
Vroeger zagen we mekaar heel veel maar omdat het voor jou soms heel vermoeid was besloot u baasje de beste beslissing thuis blijven.Ook al was het voor haar zeer moeilijk maar ze was superblij als het smorgens 7u was.Jij werd zo verwend je was de billykoning van de familie jij ging voor alles.Het gemis zal voor haar enorm zijn maar we gaan haar knuffelen zoals zei dit met jou deed.Je was een specialeken u glimlach op u hoofd deed alke harten smelten.Billyboy hou je daar goed eet maar veel servola s en vergeten doen we u niet he.Rust zacht makker en dikke poot van ons
Isa
Je zus
14-01-2022
Hè zus,
Billy was je beste vriend, je maatje, die er altijd voor je was. De liefde was wederzijds en enorm. Jullie vriendschap was zo bijzonder. Bedelend voor iets lekkers en spelen in het groene gras, de mooie wandelingen die je samen maakten ....
Vergeet nooit je hebt hem van in het begin met alle liefde opgevangen , het was liefde op eerste gezicht. Jullie hebben elkaar alle liefde, vreugde, vriendschap gegeven die nooit te vergeten is.
Je zult hem missen iedere maand elke dag.
Maar denk dan in alle liefde aan Billyboy terug met een glimlach.
We zullen je missen Billyboy.
Veel sterkte zus.
Je kleine zus Wendy
Jolien vande kerckhove
13-01-2022
Billy heeft een echt hondenleven gehad. Hij heeft alle liefde gekregen van zijn baasje. Baasjes zoals Nancy zo zijn er geen 2. Je zal gemist worden maar weet dat je voor altijd voortleeft in hart en gedachten. Veel sterkte aan Nancy en familie bij dit moeilijke verlies.

Groetjes Jolien
Kim Roeland
13-01-2022
Billy,

Het lijkt alsof ik je gisteren voor de eerste keer zag, kwispelend op het werk. Je was altijd zo vrolijk, vol energie, lief. Je had een gouden mand gevonden bij Nancy, ze zag en ziet jou zo graag. Wat zal je gemist worden.
Heel veel sterkte bij het verlies van jouw mooie lieve jongen.

Kim
Valerie
15-01-2022
Véél sterkte Nancy

Afscheid nemen doet pijn, zeker van wie je dierbaar is.
Denk aan de mooie momenten die jullie samen hebben gehad en droom van de mooie momenten die nog zouden komen.
In je hart en gedachten zal hij er altijd zijn.

Dikke kus en knuffel
Valerie Kurt en jarco
💞💞

Uw medeleven